Επικοινωνήστε μαζί μας

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι να είμαστε η 1η Επιλογή στους Ανελκυστήρες.


Οι αξίες μας

Βασιζόμενοι στο παραπάνω, ως κύριες αξίες μας αναγνωρίζουμε τις εξής:

  • ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Πάνω απ’ όλα φροντίζουμε για την υγεία και την ασφάλεια των πελατών / χρηστών των προϊόντων μας αλλά και τη δική μας.
  • ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ: Επιβραβεύουμε την εντιμότητα και την ηθική, λέμε την αλήθεια και δεν ανεχόμαστε την κακοήθεια πουθενά. Πρώτα κάνουμε αυτοκριτική και μετά κριτική. Κάνουμε αυτό που λέμε. Είμαστε δίκαιοι.
  • ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ & ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ: Ως εταιρεία έχουμε και αναδεικνύουμε ένα αληθινά ανθρώπινο πρόσωπο. Αγαπάμε και νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο, τον πελάτη και τον συνάδελφο. Συγχωρούμε το ανθρώπινο λάθος και αγαπάμε τη δουλειά μας, αυτό που κάνουμε το κάνουμε με όρεξη και μεράκι.
  • ΠΡΟΟΔΟΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Προοδεύουμε διαρκώς, καθημερινά και καινοτομούμε. Δε μένουμε στάσιμοι, μαθαίνουμε, δημιουργούμε τεχνογνωσία, εξελισσόμαστε διαρκώς και βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς, στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τους άλλους στρατηγικούς στόχους, αλλά και στην προσήλωση στις αξίες μας, στη διοίκηση και στη στρατηγική.

Οι αξίες αυτές αποτελούν για όλους εμάς στην “EMGL–LIFT Α.Ε.” αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής δράσης μας, ξεπερνούν τα στενά όρια των οικονομικών επιδόσεων και εκφράζονται εμπράκτως μέσα από το επιλεγμένο μοντέλο διοίκησης, τις πρωτοβουλίες που παίρνουμε για σημαντικά ζητήματα όπως, την προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική συνεισφορά, την εθελοντική δέσμευση, την αειφόρο ανάπτυξη, τη στήριξη του πολιτισμού.

Στην “EMGL–LIFT Α.Ε.” η ηθική διάσταση της λειτουργίας μας έχει οριοθετήσει μία σαφή στρατηγική ποιότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Για μας αυτό σημαίνει συνεχή πρόοδο. Για τους εταίρους μας υψηλότερη ποιότητα, μεγαλύτερη ασφάλεια, περισσότερη απόδοση, καλύτερα αγαθά, αξιοπιστία.

Επιδίωξή μας είναι να απαρτίζουμε μία επιχειρηματική ομάδα που να αποτελεί ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας. Να εργαζόμαστε σε έναν εταιρικό οργανισμό που συνεισφέρει στην ποιότητα ζωής όλων μας. Να βρίσκουμε τους λόγους, όχι μόνο να επενδύουμε στο έργο και τα προϊόντα που κατασκευάζουμε, αλλά κυρίως να πιστεύουμε σε αυτά και να εμπνεόμαστε από αυτά.


Υψηλή Ποιότητα

Θέλουμε να είμαστε γνωστοί για την υψηλή ποιότητα των ανελκυστήρων μας, ποιότητα που ξεπερνά τις υψηλές προσδοκίες των πελατών μας και βελτιωνόμαστε διαρκώς.


Συνέπεια - Εξυπηρετικότητα

Είμαστε συνεπείς. Κάνουμε αυτό που υποσχόμαστε, όπως το υποσχόμαστε, και στην διάρκεια που το υποσχόμαστε. Είμαστε γρήγοροι και ευέλικτοι στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και τις παραδόσεις των προϊόντων μας, διατηρώντας έτσι την προτίμηση των ανελκυστήρων μας και την εμπιστοσύνη των πελατών, είτε αυτοί βρίσκονται εκτός, είτε εντός της εταιρίας.


Οικονομία

Δε σπαταλούμε τους πόρους μας, υλικούς και μη, προκειμένου το κόστος των προϊόντων και των υπηρεσιών μας να παραμένει σε ανταγωνιστικά επίπεδα. Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε, μέχρι τα προϊόντα τα οποία σχεδιάζουμε. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της οργανωμένης διαχείρισης λειτουργιών.


Ανάπτυξη

Στηριζόμενοι στην ικανοποίηση των πελατών μας, που απορρέει από τα παραπάνω, δραστηριοποιούμαστε έντονα και έξυπνα στη διεθνή και εγχώρια αγορά ανελκυστήρων. Επαναεπενδύουμε σημαντικότατο μέρος των εσόδων μας σε κτίρια, εξοπλισμό, μηχανοργάνωση και πάνω από όλα στο ανθρώπινο δυναμικό μας ώστε να επιτυγχάνουμε τους στρατηγικούς μας στόχους, τροφοδοτώντας έναν κύκλο ανάπτυξης και προόδου στον χώρο των ανελκυστήρων.


  • Ανελκυστήρες Kleemann